Vissza az oldal tetejére

"Őrjöngő röptünk, mondd, hová vezet?"

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Helikon Kiadó

Antalóczy Zoltán, az ismert orvos-filozófus professzor, hosszú évtizedeken át gyógyított, és több nemzedéket tanított az emberek gyógyítására. A rendkívül olvasott és művelt tudós egyszerű, közérthető nyelven tárja elénk gondolatait, élményvilágát... a régi és mai világunkról, életünkről, sorsunkról és főleg a jövőnkről. Évtizedes tapasztalatait adja át és gyűjti össze e kötetben. Hálával tartozunk neki, hogy felnyitja a szemünket, és érzékszerveinket különleges működésbe hozza. Tiszta szívvel újra látunk, hallunk, érzünk és szeretünk.

Nietzsche, Van Gogh, és nem utolsósorban Leonardo da Vinci gondolatain keresztül is megismerjük az embert, az orvost, a hívőt, a világra mindig nyitott, rendkívül érzékeny embert, a szerzőt. Egy diszciplína ismerete nem elég ahhoz, hogy valaki számot adjon a világról és annak értékeiről.

Ennek a könyvnek a szerzője tudós orvosprofesszor, aki reneszánsz műveltségénél fogva alkalmasnak bizonyult arra, hogy számot adjon, összefogjon és véleményt alkosson. Felfogása szerint, miután az immorális balliberális kapitalizmus pénzügyi, majd gazdasági világválságba torkollott; a fordulatnak, az erkölcsi megtisztulásnak és a szociálisan érzékeny piacgazdaságon felépülő új világrendnek már nincs is más alternatívája.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632271842
ISBN : 9632271842
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 558
Méret [mm] : 162 x 235 x 25
Tömeg [g] : 780 Tovább...

Ár: 2755 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek