Vissza az oldal tetejére

Pancosmia: A jól elrendezett világ

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az itt közreadott mű egy rendkívüli szellemi alkotás. Egy sajátos vízió az emberiség jövőjéről ebben a rohamosan forrongó világban. A szerző az olvasó elé vetít egy elképzelt jövőt a világ állapotáról, valamikor 500 év múlva, de úgy, mintha e sorokat egy akkor élő személy írná. Ez a személy a múltra is visszapillant, felidézi a több ezer éves emberi történelemben fokozatosan eluralkodó, pusztító törekvéseket, amelyek végül az önmegsemmisülés határára sodorják egész fajunkat.

A vízió szerint az utolsó pillanatban az emberiség felismeri, hogy közel végzetes romlását a társadalmi együttélés több ezer éven át kialakult, de vészesen hibás rendszere okozta. E rendszernek három alkotóeleme volt: a magántulajdon, a pénz és az államhatalom. Az egyén egyre tehetetlenebb áldozata lett ezeknek az erőknek, a világban a végletekig eluralkodott a tébolyult vagyonimádat és a nyomor.

Éppen ezért a 2529-ben újjászülető társadalom megszünteti a magántulajdont, a pénzt és az államot. A világtörténelemben először létrejön egy globális társadalom, ahol senki sem uralkodhat mások felett, nem lesz létbizonytalanság, megvalósul a teljes szabadság, a kollektív összefogáson alapuló teljes egyéni biztonság és a boldog élet.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638785480
ISBN : 9638785480
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 176
Méret [mm] : 107 x 165 x 17
Tömeg [g] : 170 Tovább...

Ár: 1606 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek