Vissza az oldal tetejére

Papírrepülők

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Cser Kiadó
"Egyszerű papírrepülőt biztosan mindenki készített már, csakhogy túl gyakran fordul elő, hogy a gép rögtön lezuhan, ahelyett, hogy elegánsan körözne a levegőben. Tulajdonképpen mitől lesz jó a papírrepülő? Hogyan lehet irányítani, ill. elérni, hogy bukfencezzen, és kanyarokat írjon le?

Könyvünk választ ad a fenti kérdésekre, sőt különféle modelleket is bemutat, hajtogatási útmutatóval lépésről lépésre. Mindegyik repülőgéphez rövid útmutatást is ad, hogyan dobjuk el, hogy modellünk a kívánt módon szálljon, bukfencezzen, vagy csak lassan vitorlázzon a levegőben. A könyvben szereplő modellek között találunk nyílsebes vagy bukfencező, de akár kecsesen sikló papírrepülőt is. Mindegy, hogy papírrepülőt születésnapi bulin, az iskolában szórakozásból vagy csak úgy magunknak hajtogatunk - ha gondosan készítjük és jól dobjuk el, mindig repül!

A kötetet ajánljuk óvodáknak és iskoláknak is, mert az elkészítéshez mindössze papír kell, és egyrészt fejleszti a kézügyességet, másrészt kiváló szórakozás. Versenyeket is rendezhetünk, gyorsasági vagy műrepülő bajnokságot." (a Szerző)


Méret (mm): 166 x 195 x 3
Oldalszám: 32
Megjelenés: 2009. Tovább...

Ár: 890 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek