Vissza az oldal tetejére

Peace Food

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Békés táplálkozás hús és tejtermékek nélkül, 30 ízletes vegán recepttel

Ruediger Dahlke minden könyvében a test és lélek egészségének fontosságát hangsúlyozza. Új művében a hús- és tejtermékmentes táplálkozás egészségre kifejtett pozitív hatását tudományosan alátámasztott érvekkel, tanulmányokkal mutatja be. Életminőségünk javítását táplálkozási szokásaink és életmódunk megváltoztatásával érhetjük el a leghatékonyabban. A szerző úttörő orvosi felfedezéseken keresztül, olvasmányosan és szemléletesen írja le, hogy a hús- és tejtermékmentes táplálkozással nemcsak magasabb életkort, de egy teljesebb és testileg-lelkileg kiegyensúlyozottabb életet is elérhetünk.

Az állati eredetű táplálékok betegítő, káros hatásairól készült összefoglaló tanulmány olvasása közben rájövünk, hogy egészségünk csak a mi kezünkben van, a döntésünk, hogy elindulunk-e a "békés táplálkozás" útján.


"A "Békés táplálkozás" ígéretes cím, több okból is. Ha belső békességre vágyunk, fel kell hagynunk azzal, hogy életünket vágóállatok húsából származó félelem- és stresszhormonokkal terheljük. Nem szabad többé állatokat kínozni, gyötörni. De nemcsak ember és állat között köttetne béke, hanem az anyafölddel is."


Egészségünk szempontjából lelkiállapotunk rendkívüli fontossággal bír, ám ugyanúgy meglepő hatással lehetünk lelki egyensúlyunkra táplálkozásunk révén. A könyv segít ráébredni arra, hogy ahelyett, hogy nap mint nap hadat üzennénk a testünknek, kínozva ezzel lelkünket is, táplálkozásunk révén békét köthetnénk a természettel és ami a legfontosabb: saját magunkkal!


Eredeti cím: Peace Food

ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789632911656

ISBN: 9632911656

Oldalszám: 248

Méret[mm]: 172 x 242 x 20

Tömeg[g]: 480 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Peace Food - Egészség, életmód - Táplálkozás, diéta - Gasztronómia - Vegetáriánus konyha

További információk
Szerző: Ruediger Dahlke
Kiadó Bioenergetic Kiadó
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek