Vissza az oldal tetejére

Programtervezési minták

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kiskapu Kiadó
E kötetben az objektumközpontú szoftvertervezésben szerzett hatalmas tapasztalataikkal felvértezve négy elismert tervező mutatja be egyszerű, de nagyszerű megoldásait az általánosan felbukkanó tervezési problémákra. A korábban még le nem írt 23 tervezési minta lehetővé teszi, hogy a tervezők rugalmasabb, elegánsabb - és ami a legfontosabb -, újrahasznosítható programterveket készíthessenek anélkül, hogy a megoldásokat maguknak kellene felfedezniük.
A szerzők először bemutatják a létező mintákat, illetve hogy ezek miként segítenek bennünket az objektumközpontú programok fejlesztésében, majd rendszerezve nevet adnak az objektumközpontú rendszerekben vissza-visszatérő mintáknak, elmagyarázzák és értékelik azokat. A Programtervezési minták segítségével megtanuljuk, hogyan illeszkednek ezek a minták a szoftverfejlesztés folyamatába, és hogyan oldhatók meg velük a leghatékonyabban saját egyéni tervezési gondjaink.
Minden mintánál leírják, milyen körülmények között alkalmazható, milyen más tervezési megkötéseket kell figyelembe venni, illetve hogy az adott minta nagyobb terv részeként való felhasználásánál milyen következményekkel és mellékhatásokkal kell számolnunk. Minden minta létező rendszeren, a valós életből vett példákon alapul. Mindegyikhez tartozik kód is, amely bemutatja, hogyan valósítható meg a minta az olyan objektumközpontú nyelveken, mint a C++ vagy a Smalltalk.

Kategória: programozás, elmélet. Felhasználói szint: haladó


Méret (mm): 185 x 235 x 24
Oldalszám: 422
Megjelenés: 2004. Tovább...

Ár: 5681 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek