Vissza az oldal tetejére

Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
ISBN szám: 9786155186202

Szerző: Langer Tamás
A hagyományostól az agilisig

A könyv célja áttekintő ismereteket nyújtani informatikai, és ezen belül is a szoftverfejlesztési projektek irányítási kérdéseiről.

A projektek működési környezetének áttekintése után végigkíséri a projektek életciklusát az előkészítéstől és az indítástól a projekttervezésen és követésen át egészen a projektzárásig, sőt a projektek utóéletéhez tartozó tevékenységekig. Vizsgálja a projektet kísérő, támogató folyamatokat: a projektbecslést, a követelménykezelést, a változáskezelést, a kockázatkezelést, végül a dokumentálást és a projektekkel összefüggő jogi kérdéseket.

A szerző kiemelt figyelmet fordít a projektirányítás emberi vonatkozásaira, részletesebben foglalkozik az ügyfélkapcsolat problémáival, a személyiségmodellekkel, az informális csapatszerepekkel, valamint a vezetési, ösztönzési és kommunikációs kérdésekkel.

A hagyományos és az agilis projektszervezési módszerek elemzése és összhasonlítása végigkíséri a könyv egészét. Az agilis módszerek közül a szerző részletesebben is kitér a scrum és a kanban sajátosságaira.

A könyv elsősorban kezdő (vagy potenciális) projektvezetőknek ad útmutatást. Bevezető jellege ellenére gyakorlott projektvezetőknek is tartogathat újdonságokat. Nem titkolt célja, hogy közelebb hozza az olvasóhoz ezt az izgalmas szakmát, gyakorlatból vett sok példával, illetve ábrával illusztrálva.

##
Második, bővített, átdolgozott kiadás.

Tovább...

Ár: 5900 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben - Informatika, számítástechnika - Programozás - Gazdaság, üzlet - Menedzsment, vállalatvezetés

EAN: 9786155186202, ISBN: 6155186202, Oldalszám: 364, Méret[mm]: 166 x 237 x 19

További információk
Szerző: Langer Tamás
Kiadó Panem Könyvkiadó
ISBN szám 9786155186202
Kiadás éve: 2014.
Oldalak száma: 364
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek