Vissza az oldal tetejére

Repülőmodellezés II.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: RCsolution Kft.
Az elmélettől a gyakorlatig minden szinten

A játék mindig az igazi, a valós másolásáról szól, annak bizonyos elemeinek kiemelésével. Ez a szakkönyv ahhoz nyújt segítséget, hogy a "játékos" megismerje a modellezés minden csínyját-bínyját az elméleti háttértől a sok éves gyakorlat során elleshető trükkökig.

A szerző páros - apa és fia - széleskörű elméleti tudással és nagy tapasztalattal rendelkezik. Könnyen követhető és élvezetes stílusban írt könyvük pedig hasznos eszköz mindazok számára, akiket komolyan érdekel a modellezés. Nemcsak az új érdeklődőknek segít megtenni az első lépéseket, de az „öreg rókák” számára is bizonyára tartogat néhány meglepetést.

E könyv az aerodinamikai alaptételeken kívül számos korszerű és aktuális információt is tartalmaz, amelyek a gyorsan fejlődő technikai környezet legfrissebb eredményei. Egyes részeit elegendő egyszer elolvasni, míg más részeket érdemes gyakran fellapozni, rendszeresen visszatérni rájuk.

A könyv, amit az Olvasó a kezében tart, igényes és teljességre törekvő munka, amely egyetlen érdeklődő polcáról sem hiányozhat.


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789630847261

ISBN: 9789630847261

Oldalszám: 342

Méret[mm]: 172 x 241 x 22

Tömeg[g]: 950 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek