Vissza az oldal tetejére

Segítség, becsöngettek!

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Jaffa Kiadó

Bizony, komoly kihívás ma iskolakezdő szülőnek lenni. Minél inkább igyekszünk tudatos döntést hozni, annál több szempontot kell mérlegelnünk, míg azt nem érezzük, hogy lassan elveszünk a beiskolázással kapcsolatos kérdések útvesztőjében.

Maradjon még egy évet az óvodában? Egyházi, esetleg alternatív iskolába írassam? Miből tudom meg, mennyire "jó" egy iskola? Hasznos-e a kicsinyeknek a nyelvtanulás? S a sort még hosszan folytathatnánk...

De nem kíméljük magunkat a saját szerepünkkel kapcsolatos kérdésektől sem: tanuljak majd vele? Vessük be a nagyi segítségét, vagy jobb lesz, ha a napköziben marad? Hogyan oldjuk meg a kísérgetést? Mennyi terhet bízhatunk a nagytesóra?

Honnan is tudhatnánk a válaszokat, amikor saját tapasztalataink egy jó húsz évvel ezelőtti világból származnak? Hogyan döntsünk, amíg sem a rendszerben, sem a módszerek között nem tudunk biztonsággal eligazodni?

Kötetünkben a lehető legtöbb szempontot, információt és adatot igyekszünk felvonultatni, hogy ki-ki saját értékrendje alapján, ám mindenképpen valós tények és információk ismeretében mérlegelhessen.


Szerkesztő : Földes Petra
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639604537
ISBN : 9639604537
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 312
Méret [mm] : 141 x 201 x 22
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 2793 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek