Vissza az oldal tetejére

Sí iskola

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A síelés egy nagyon népszerű szabadidő sport, amely egészséges kikapcsolódást biztosít az egész család számára, gyakran festői hegyek között. Ez a kiváló kézikönyv segíteni kíván a kezdőknek, a nagyobb családoknak, azoknak, akik fejlődni szeretnének, vagy esetleg bátortalan középhaladók, mégis érvényesülni akarnak a pályán.
A Sí iskola kiváló betekintést nyújt ebbe a sportba. Eligazítást ad a különböző síelési technikák, az alapvető ruházat és felszerelés, az alaptechnikák, illetve a havazással kapcsolatos információk tekintetében.
A síeléssel kapcsolatos utakat, Európa, illetve Észak-Amerika pályáit ismerteti meg az olvasóval, a kezdők, a haladók illetve a kevés pénzen utazó családok elvárásainak megfelelően.
A könyv nagyjából az alapvető dolgokat, illetve néhány haladóknak szóló technikát mutat be úgy, ahogy azt minden kezdő egy síoktatáson elsajátít. Ötletet ad arra is, hogyan legyünk fittek és készek a síelésre, valamint hogyan melegítsünk be, mielőtt elindulnánk a pályán. A Sí iskola a sípályákon megtapasztalható jó hangulat érzésével csábítja olvasóit.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639613423
ISBN : 9639613423
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 144
Méret [mm] : 218 x 271 x 17
Tömeg [g] : 860 Tovább...

Ár: 4741 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek