Vissza az oldal tetejére

Siketfajd ketyegés és zergefütty

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Schwartz Béla közel Mátyás-király-magyarországnyi területről gyűjtött vadászélményeket, amikor Ausztria két meghatározó vidékét járta be, meglátogatta Szlovákia magyarok lakta területét és többször is kiutazott Erdélybe.

Útjai során az itthon már nem található zergék, mormoták, vadpulykák, siketfajdok rejtekhelyeit kereste és barátai, a helyi területismerők segítségével küzdötte le azokat az embert próbáló nehézségeket, amelyeket az említett vadfajok felkutatása, vadászata állít az elszánt vadász elé.

Szerzőnknek az elszántságra igen nagy szüksége volt, hisz" a sikerekért, egy-egy eredményes vadászatért nagyon sok erőfeszítést kellett tennie.

Alig járható utak, szakadékok, sziklaperemek, hasig érő hó, térdig süppedő láp, zuhogó eső, rohanó patakok mind-mind a vadon élő és a természetben rejtőzködő vadat védték.

Az említett akadályok folyamatos, szerencsés leküzdése és az erőfeszítéseket kísérő sikerek könnyen nagyképűvé tehették volna Schwartz Bélát, de ő ezekben az írásaiban is megmaradt - akinek korábbi könyvében megismertük - szerénynek és az erőfeszítések, események, sikerek reális, életszerű, pontos tolmácsolójának." (részlet az Előszóból)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638754929
ISBN : 9638754929
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 124
Méret [mm] : 153 x 216 x 12
Tömeg [g] : 420 Tovább...

Ár: 2090 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek