Vissza az oldal tetejére

Silver

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: I.P.C. Könyvek

Hosszú John Silver saját kabinjába bezárva, lázrohamokkal viaskodva úton van Anglia felé, ahol már csak az akasztófa vár rá. A gyilkos, az összes tengert bejárt leghíresebb kalózt az az ember árulta el, akit ő fiaként szeretett. Ám Silvert még a kabin négy fala között sem hagyja el harci kedve: elhatározza, bosszút áll árulóján.

Silver történetének lapjain Stevenson "A kincses sziget" című műve éled újra. Az eredeti szereplők jellemén változtatva, és újabb alakokat teremtve a félelmetes kalóz elmeséli életét, azt, hogy a Bristol sikátorait bejáró, éhező fiú hogyan vált -gyilkosságok révén- hajókat elsüllyesztő, rettegett kalózkapitánnyá.

Az olvasó részese lehet a hosszú éveken át tartó kalandnak. Silverrel együtt bejárhatja a tengereket, és végül a rejtvényeket megfejtve megtalálhatja a kincset.

Ám a történet ezzel még nem ér véget. Silver nem csupán életét tárja elénk, hanem a kalandvágyóbb olvasókat újabb gondolkodásra is sarkallja: írása sorai között elrejti a kincshez vezető utat. És ha az olvasó maga is olyan vállalkozó szellemű, mint a kapitány, elindulhat egy újabb kincskeresésre.


Eredeti cím : Silver
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636353490
ISBN : 9636353490
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 378
Méret [mm] : 148 x 215 x 27
Tömeg [g] : 470 Tovább...

Ár: 2845 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek