Vissza az oldal tetejére

Spellman nyomozóiroda

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Izzy Spellman 28 éves szingli, és a család vállalkozásánál, a Spellman Nyomozóirodánál dolgozik. Lehet, hogy nem rendelkezik a legfeddhetetlenebb múlttal, amit romantikus botlások, túlzott alkoholfogyasztás és találékony vandalizmus is beárnyékol; lehet, hogy él-hal a Get Smart sorozatért és jobban szeret az ablakon keresztül közlekedni, mint az ajtón át - de legalább tehetséges a munkájában. Az emberek magánéletében való turkálás teljesen hétköznapi tevékenység számára. Sőt az egész család számára az. Spellmannek lenni annyit jelent, mint kémkedni egy Spellman után, vádolni egy Spellmant és zsarolni egy Spellmant.

De amikor szülei és egyben főnökei felbérlik a tizennégy éves húgát, derítse ki új fiújának kilétét, Izzy kiborul. Le akar lépni. Szülei pedig üzletet ajánlanak: egy utolsó megbízás, és szabad. A gond csak az, hogy ezzel élete eddigi legbonyolultabb és legkomolyabb ügyével találja magát szembe.

A Spellman Nyomozóiroda az elsô része annak a kiváló és szellemes új regénysorozatnak, amelyben Bridget Jones szinglisége és humora keveredik Columbo észjárásával, miközben a Spellman család imádnivalóan szövevényes és kaotikus élete tárul elénk.


Eredeti cím : The Spellman Files
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789637424526
ISBN : 9637424526
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 496
Méret [mm] : 136 x 205 x 31
Tömeg [g] : 430 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek