Vissza az oldal tetejére

Szegény Kis Kurva

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: JLX Kiadó

Három gyönyörű fiatal lány napjaink Amerikájának három különböző nagyvárosában - háromféle családi háttér, háromféle jellem, háromféle életút.

Annabelle New Yorkban tölti cseppet sem átlagosnak mondható napjait, igaz, nem éppen hétköznapi lány: két fantasztikus filmsztár egyetlen gyermeke. Mit keres mégis távol a filmvilág fővárosától? Miből telik neki nemcsak fényűző pompára, de barátja költséges szenvedélyére, a kokainra is? New Yorkban nem sokan tudják. Vagy mégis?

Denver, a csupa élet, barna szépség viszont látványosan dolgozik meg a sikerért: a kislányos külső éles eszű ügyvédet takar, aki sorra nyeri a pereket, bár ez nem meglepő, ha valaki Los Angelesben él, és egy menő ügyvédi iroda elkötelezett munkatársa - talán ezért is szingli éppen.

Carolyn egy köztiszteletben álló szenátor személyi asszisztense Washingtonban, és halálosan szerelmes a főnökébe, akivel évek óta viszonya van. A szenátor úr azonban sajnos nős, ráadásul karrierjét éppen hitvese befolyásos és dúsgazdag családjának köszönheti, no és persze a szülők sem örülnének, ha megtudnák, hogy egyetlen lányuk nős férfi szeretője.

A három szép, fiatal lány - hajdan egy osztályba jártak, és mindhárman ugyanazért a fiúért rajongtak - útjai most egy borzalmas gyilkosság miatt ismét összefutnak. Kísért a múlt - de a jelen sem mentes a kísértésektől...

Szépség, szex, sztárok, fényűzés, titkok, erőszak és vér a Santangelo Saga újabb folytatásában.


Eredeti cím : Poor Little Bitch Girl
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633053034
ISBN : 9633053034
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 400
Méret [mm] : 125 x 200 x 25
Tömeg [g] : 320 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek