Vissza az oldal tetejére

Szerelmem Tel-Aviv

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az évtized talán legpörgőbb regénye, ami részint Tel-Avivban, részint viszont Gázavárosban, a Jasszer Arafat halála utáni képlékeny időszakban játszódik. Menáchem Áloni tábornok, az egykori zsidó terroristák utolsó mohikánja, aki öt évtizede, a hőskorban még véres megtorló csapást hajtott végre Jordánia területén, kis híján merénylet áldozata lesz. Miután ezt meghiúsítják, a palesztin Hamasz ezredese, Mohamed Taufík nagyszabású tömegmészárlást tervez. Az izraeli belső elhárítás emberei egykori palesztin besúgójuk kapcsán nem tudják eldönteni, emberük valóban -bejött a hidegről-, vagy netán kettős ügynök - de igazán sok idejük nincs arra, hogy vele foglalkozzanak, hiszen számos terrorcselekményt kell meghiúsítaniuk, maradék erejüket pedig leköti, hogy megszervezzék az év esküvője biztosítását. A nagyszabású eseményre a zsidó metropolisz legpatinásabb éttermében kerül sor.

Az izraeliek váratlan szövetségesre lelnek egy palesztin rendőrtiszt személyében, aki számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a szélsőségesek útja nem járható. Közben tel-avivi srácok egy csoportja magándetektív-akcióba kezd - eleinte félig játékból, ám a képzelt eseményekből fokozatosan kibontakozik a hátborzongató valóság...

A több cselekményszálon futó, sodró lendületű könyv egy darabka igazi Közel-Kelet. Akció, kaland, feszültség, utánozhatatlan atmoszféra.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639557444
ISBN : 9639557444
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 415
Méret [mm] : 126 x 200 x 27
Tömeg [g] : 380 Tovább...

Ár: 2755 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek