Vissza az oldal tetejére

Szeretettel vár Csongrád megye

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


"Tisztelettel ajánlom a figyelmébe a Szeretettel vár Csongrád megye című "mini könyvet", amelyben büszkén mutatjuk be történelmi emlékeinket, páratlan építészeti és természeti értékeinket, változatos rendezvényeinket.

Nemzeti kincsünk Ópusztaszer - a honfoglalás után itt tartották az első országgyűlést Árpád és vezérei. Nehéz szavakkal kifejezni azt a békét, amit ma az emlékparkban sétálva érez az ember. Kiemelhetném azonban bármelyik múzeumot, tudományos központot, színházat, amelyek Csongrád megye szellemi életét élénkítik - hiszen mindegyik különleges valamiért.

Erdeink, pusztáink sok esetben élveznek védelmet, számos túraútvonal vár felfedezésre, de a vízparti üdülés, a horgászat, a vadászat kedvelői is megtalálják itt a számításukat. Gyógy- és termálvizeink, a marosi gyógyiszap sokak felépülését segítik évről-évre.

Ha még nem járt nálunk, remélem, e könyv forgatása közben kedvet kap hozzá, ha pedig már köszönthettük megyénkben, bízom abban, hogy ezek a gyönyörű képek szép emlékeket idéznek fel Önben és visszavágyik hozzánk!" (Magyar Anna)


Nyelv : magyar; angol; német; francia; olasz; ukrán; román; horvát; lengyel; kínai
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639843134
ISBN : 9639843134
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 96
Méret [mm] : 157 x 157 x 12
Tömeg [g] : 280 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek