Vissza az oldal tetejére

Színterápia

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A színek titka, a rezgések gyógyító ereje

Az új dimenzió nyílt a holisztikus gyógyításban, ezáltal a színterápia egy erős technikát kínál arra, hogy hogyan gyógyítsuk az egyén felbillent egyensúlyát és erősítsük az immunrendszerét.

Kombinálva az aura hangolási kroma terápiát, a hozzáillő hangokkal és hidrokroma terápiával, ezzel megkaptuk a 49. vibrációs technikát. Ez egyszerű, biztonságos, gazdaságos és nagyon hatékony.

Az áttörés nagyon hatásos lesz és kiváló gyógyeljárásként működik, hasznosítja az apró energiarezgéseket, amelyek hasonlóak azokhoz, amelyeket megtaláltak a látható spektrumban...

Mi is az a 49. oktáv? A fényenergiát színes szűrőkön keresztül sugározzák be az aurába. A szervek és a test rendszerének megfelelő hullámhosszainak összeillesztésével erősítjük és megnyugtatjuk az energiáinkat, ezáltal a nyugtalan környezetben utat engedve ennek a rendszernek a gyógyító folyamatához. A szövegkönyv és a hogyan csináljuk kézikönyv magába foglalja az élethez nélkülözhetetlen információkat, táblázatokat, diagramokat és azon gyógyító metódusok összességét valamint a technikai tanácsokat. Mindegy, hogy Ön holisztikus praktizáló vagy csupán érdeklődő, ez a könyv megmutatja az új irányvonalat az alternatív gyógyítás világában.

Fedezze fel az elektromágneses hatásokat a test fizikai-éteri részében.

Ismerje meg az auráját, a színek jelentését és a tónusos egyenlőségeket.


Eredeti cím: Color Medicine

ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789639790476

ISBN: 9639790476

Oldalszám: 152

Méret[mm]: 140 x 205 x 9

Tömeg[g]: 190 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek