Vissza az oldal tetejére

Szoftverfejlesztés Java EE platformon (CD melléklettel)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Szak Kiadó
A Java nyelv és a hozzá kapcsolódó technológiák folyamatos fejlődést mutatnak. Ez indokolttá tette, hogy a Java-t három különböző kiadásra (edition) osszák. A Java Standard Edition (Java SE) hagyományos desktop alkalmazások és appletek fejlesztését teszi lehetővé, a Java Micro Edition (Java ME) segítségével mobil eszközökre készíthetünk alkalmazásokat. Könyvünk témája a Java Enterprise Edition (Java EE), mely elosztott, sok felhasználóval rendelkező, vállalati méretű szoftverrendszerek fejlesztéséhez nyújt támogatást. A Java EE technológia a mögötte álló jelentős ipari támogatásnak köszönhetően napjaink egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb szerver oldali megoldásává vált, így megismerése minden szoftverfejlesztő- és tervező hasznára válik.
A könyv két nagyobb részre tagolódik. Először a Java Enterprise Edition legfontosabb technológiái kerülnek bemutatásra. A tárgyalás a Java Enterprise Editionben kezdők számára is érthető, ugyanakkor a 2006-ban megjelent Java EE 5 helyenként drasztikus újításai miatt a könyv azok számára is hasznos, akik már járatosak a J2EE korábbi verzióiban.
A fejezetek második fele az alkalmazásfejlesztés különféle kérdéseihez kapcsolódó jótanácsokat tartalmaz. Itt kapnak helyet a biztonsági és naplózási megfontolások, a szoftver életciklusához elengedhetetlenül hozzátartozó tesztelés automatizált megoldása, végül az integráció lehetőségei Java EE alkalmazások és más rendszerek között.
A könyvhöz tartozó CD melléklet számos működő példával illusztrálja a leírtakat.


Méret (mm): 165 x 238 x 21
Oldalszám: 456
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 7265 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek