Vissza az oldal tetejére

Szólalj meg bátran angolul

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Holnap Kiadó

Egy újabb szórakoztatva tanító, színes képekkel, rajzokkal illusztrált könyv kínálkozik a nyelvet tanulni vágyóknak. Az angol Usborne Kiadó népszerű Szólalj meg bátran... című sorozata a nyelvtanulás legnehezebb és legkeservesebb első lépéseit könnyíti meg.

Olyan mindennapi feladatokat segítenek megoldani, mint a köszönés, ismerkedés, tájékozódás, vásárlás stb., amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, azokat az alapvető beszédhelyzeteket tárják a nyelvtanulók elé humorosan, könnyed, párbeszédes formában, rövid olvasmányokban, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a társalgáshoz, egyáltalán az élethez.

Külön erénye és újdonsága a könyvnek, hogy a hagyományos (és iskolaszerű) gyakorlatokat ötletes rejtvényfeladatokkal helyettesítik. Ezek révén a tudás elmélyítése kellemes időtöltéssé válik.

A praktikus, egyszerű nyelvtani összefoglaló és szótár egyéni és csoportos tanulásra egyaránt alkalmassá teszi a köteteket.

Akár önállóan, akár az Usborne Kezdők képes nyelvkönyveivel együtt használja, a Szólalj meg bátran... sorozat segítségével az első akadályokat sikerrel veheti.


Eredeti cím : English for Beginners
Nyelv : francia; magyar; angol
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633468715; 9789633461570
ISBN : 9633468715; 963346157x
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 48
Méret [mm] : 201 x 256 x 10
Tömeg [g] : 360 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek