Vissza az oldal tetejére

Sztárdiéta

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Régóta foglalkoztat az, hogy a test és a lélek hogyan és miképpen kerül harmóniába. Mi az, amitől jól érezzük magunkat a Földön, és mi az, amitől nehezen viseljük akár a hétköznapokat is. Jó ideje tudom már, hogy a testünk és a lelkünk harmóniája nélkül elképzelhetetlen az, hogy egészségesek legyünk. Azt is tudom, hogy a világon ez a legdrágább kincsünk - és még akkor is leírom, ha közhelyként hangzik. Ezt pedig csak egyetlen módon birtokolhatjuk, ha egészségesen élünk. Hogy milyen fontosnak tartom ezt a témát, bizonyítja két korábbi könyvem, az ANNO 2000 és a Mindörökké nő is.

Különösen érdekel a táplálkozásunk, hiszen mára egyértelművé vált, hogy a "súlyos" kérdések esetében nemcsak az alakunk, hanem az életünk a tét. Magam is tapasztalom, hogy az utóbbi időben szinte félévente feltűnik a fogyókúrák egy-egy újabb "apostola", akiktől bizonyára lehet tanulni vagy ötleteket gyűjteni. Én persze nem tartozom közéjük, nem is újabb tanokat kívánok hirdetni a diétáról.

E mostani könyvemben mindenekelőtt szerettem volna megtudni, hogy néhány kedves ismerősünknek, nevezzük őket bátran sztároknak, milyen az életmódjuk, mi az, ami az ő esetükből megszívlelendő és mi az, ami tanulságul szolgálhat számunkra. Ezeket az "életrecepteket" gyűjtöttem most kötetbe, sok-sok ételrecepttel együtt. Szeretném, ha önök nem egyszerűen receptkönyvnek tekintenék a Sztárdiétát. Bár annak is nagyon örülnék, ha kedvenc sztárjaik ételeit szép sorban elkészítenék és megkóstolnák, hiszen akkor máris sokat tettek az egészséges táplálkozásukért. Kívánom, segítsen valamennyiüknek ez a könyv abban, hogy végiggondolják, a saját életükben, a saját egészségük érdekében mit tehetnének másként, jobban." (Endrei Judit)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632165851
ISBN : 9632165853
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 254
Méret [mm] : 225 x 225 x 20
Tömeg [g] : 820 Tovább...

Ár: 2375 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek