Vissza az oldal tetejére

Tanulás fejlesztésének tanulása

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Egy olyan könyvet tart kezében a kedves olvasó, amely a szerző szándékai szerint azért íródott, hogy segítséget nyújtson a tanulni vágyók számára a tanulás fejlesztésének tanulásához.

Manapság már általános elvárás mindannyiunk számára az életünk végéig tartó tanulás. Azaz olyan készségek, képességek kialakítására, fejlesztésére van szükségünk, amelyek alkalmassá tesznek bennünket az új ismeretek befogadására, a régi tudás korszerűvé tételére. Amelyek megtanítanak eligazodni a tengernyi információáradatban, kiválasztani a fontosat a kevésbé fontostól, a jót a rossztól, a lényegeset a lényegtelentől.

Be kell vallani, hogy tanulni, illetve jól, eredményesen, hatékonyan tanulni nem könnyű feladat. Ehhez azonban nagy segítséget nyújthat olyan tanulási technikák, módszerek, stratégiák megismerése és alkalmazása, amelyek egyaránt alkalmasak a formális és informális ismeretszerzés megvalósításához.

Hogyan, milyen módon teszi ezt A tanulás fejlesztésének tanulása című könyv? Kevés elmélet és sok gyakorlat párhuzamában vezeti végig a tizennégy és kilencvennégy év közötti érdeklődő olvasóit a tanulási folyamat megismerésének és megvalósításának lehetséges módozataiban.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639612587
ISBN : 9639612588
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 128
Méret [mm] : 165 x 229 x 8
Tömeg [g] : 210 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek