Vissza az oldal tetejére

Tempó 2008

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

„A magyar autósport 2008-as versenyévadjának könyv formában történő megörökítése, minden versenyző, közreműködő, tudósító, szurkoló sportbarát számára is értéket jelent. Ez az érték pedig az évek múlásával csak emelkedni fog. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség hat szakágának nyolc bajnokságának valamennyi versenyéről, a közel 1000 nyilvántartott versenyző éves pályafutásáról természetesen nem lehet minden pillanatot lejegyezni, és képanyag formájában közzétenni, ezért a szelekció a szerzők szemüvegén keresztül, személyes élményeik alapján történik.

Mindezek ellenére biztos vagyok benne, hogy akik részesei voltak az autósport 2008-as hazai eseményeinek, akár résztvevőként, akár szurkolóként, örömmel forgatják a könyvet, és megbecsült helyre teszik majd polcukon. Segíteni fog a visszaemlékezésben, a kedves, vagy akár a bosszantó pillanatok felidézésében sok-sok év múlva is.

Azok számára pedig, akik közvetlenül még nem kóstoltak bele az autósport ízére, kedvcsinálónak is alkalmas, hiszen a tényszerű adatok mellett a hangulat, de még a benzin illata is kiérződik belőle.” (Szamos Miklós)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
ISSN : 1787-3649
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 320
Méret [mm] : 238 x 210 x 22
Tömeg [g] : 1 650 Tovább...

Ár: 5691 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek