Vissza az oldal tetejére

Thomas-féle Kalkulus 3.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Typotex Kiadó

A Thomas-féle Kalkulus a mérnökök matematikai oktatásában világszerte fogalommá vált. Az eredeti 15 fejezetből álló terjedelmes tankönyv központi témája a differenciál- és az integrálszámítás, célja pedig, hogy az olvasót bevezesse az analízis e két alapvető eszközének legfontosabb alkalmazásaiba, a kúpszeletek, a véges sorok és a sorozatok, a vektorszámítás, a vektorfüggvények, a parciális deriváltak és a többszörös integrálok elméletébe.
A harmadik kötet - mivel a fejezetek számozása folytatólagos - az 10. fejezettel kezdődik. A tizedik fejezetben a kúpszeletekkel és a polárkoordinátákkal ismerkedhetünk meg. A 11. fejezet tárgya a véges sorok és sorozatok elmélete. A 12. fejezetbe került a tér koordinátageometriájának ismertetése. A 13. fejezet a vektor értékű függvényekkel és a térbeli mozgások leírásával foglalkozik.
A 14. fejezet tárgya a speciális deriváltak, a 15. fejezeté a többszörös integrálok. A 16. fejezet az integrálfogalom kiterjesztése vektorterekre. Az első kettőhöz hasonlóan ez a kötet is nagy számban tartalmaz kidolgozott példákat, illetve különböző szintű gyakorlófeladatokat, így egységes komplex tankönyvként és példatárként használható.


Eredeti cím : Thomas" Calculus
Nyelv : angol; magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639664289
ISBN : 9639664289
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 536
Méret [mm] : 210 x 297 x 23
Tömeg [g] : 1 700 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek