Vissza az oldal tetejére

Tibet szellemei

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: I.P.C. Könyvek

Tibeti távoli hegyei között rejtélyes és kegyetlen gyilkosság történik, amely összefüggésbe hozható a hihetetlen gazdagságú tibeti műkincsekkel, melyek után több bűnszövetkezet is kutat. A rejtett templomok és a gazdaságot ígérő kincsek felderítése közben a nyerészkedők semmitől sem riadnak vissza.

Shan Tao Yun, az egykori pekingi nyomozó -amint szolgálatait a rég nem látott fiával ígért találkozással kizsarolják- nekilát, hogy a szövevényes ügyet felgöngyölítse. Shan Tibet távoli hegyei között él, miután nem hivatalosan szabadon engedték a munkatáborból. Személyazonosság híján nem térhet vissza korábbi otthonába, így az utóbbi évet törvényen kívüli tibeti lámák között töltötte.

A nyomozó az információkat követve visszatér szülőföldjére, Pekingbe, a Tiltott városba, majd onnan tovább utazik az Egyesült Államokba, hogy teljesebb képet kapjon az elvetemült műkincsrablókról és gyilkosokról. A sors egy FBI nyomozóval hozza össze, aki egy amerikai lány halála kapcsán személyes ügyének tekinti a tibeti tolvajok kézre kerítését.

A Tibetben kialakult bizonytalan helyzetben semmi sem az, aminek látszik. Az FBI és a kínai szerzetesek pedig, akik szeretnék megőrizni művészeti értékekben gazdag templomaikat a fosztogatóktól, egyáltalán nincsenek biztonságban.


Eredeti cím : Beautiful Ghosts
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636353612
ISBN : 9636353612
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 432
Méret [mm] : 155 x 214 x 32
Tömeg [g] : 580 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek