Vissza az oldal tetejére

Történelmi rejtélyek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: I.P.C. Könyvek
A szerző, aki számos történelmi és egyéb rejtély, titok kutatója és ismerője, most csokorba gyűjtötte azokat az eseményeket, de főleg személyeket, akikről évszázadok óta beszélnek, suttognak, titkokat regélnek. A tizenhárom történet mind valós. Itt semmi sem a fantázia terméke, azok a korok és emberek valóban léteztek, az események úgy zajlottak le, ahogyan e könyvben olvashatók. Egy dolog kapcsolja őket össze: a Titok. Volt valami azokban az esetekben, ami vagy akkor, vagy akár máig sem nyert magyarázatot.

Elrejtették-e az inkák kincsét magyar földön, és hogyan lett egy kalózból pápa? Ki volt két orosz álcár felesége is, és milyen rejtélyekkel terhes Mata Hari, a legendás táncosnő és kém élete? Meggyilkolták-e Mohácsnál Lajos királyt, és valóban meghalt-e Adolf Hitler a berlini bunkerben?

Merthogy sok jel mutat valami egészen másra. Nemcsak a történelem szerelmeseinek, hanem azoknak is izgalmas olvasmány ez a könyv, akik "csak" a rejtélyekért, titokért rajonganak. E lapokon másról nem is esik szó.


Méret (mm): 115 x 180 x 20
Oldalszám: 288
Megjelenés: 2008. Tovább...

Ár: 1420 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek