Vissza az oldal tetejére

Történetek Pio atyáról - Könyv 3 DVD melléklettel

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Etalon Kiadó

Történetek Pio atyáról (könyv):

Ez az írás szános Pio atyával kapcsolatos különleges történés lejegyzett változata, melyeket az atya egyik lelki leánya, Katharina Tangari gyűjtött csokorba. Tangari asszonynak egyfajta közvetítő szerepet szánt a gondviselés a stigmatizált szerzetes és a tőle távol lévő hívek között. Madame Tangari minden egyes személyes látogatása alkalmával számos kérést tolmácsolt Pio atyának, így közvetve és közvetlenül egyaránt szemtanúja lehetett számtalan csodás eseménynek, melyek Pio atya közbenjárása által történtek.

Pio atya - A csodák embere I-II. (két részes játékfilm DVD):

A 20. század hatalmas népszerűségnek örvendő szerzetesének igaz élettörténetét mutatja be ez a magával ragadó film. A San Giovanni Rotondóban élt Pio atya (Sergio Castellito) élete rendkívüli misztérium és csodás történések sorozata volt. Ugyanazokat a sebeket hordozta magán, amelyek Jézus Krisztus testén is megvoltak. Különleges képességei mellett jó humorú, közvetlen és szerény ember volt, aki az egyszerű emberekkel is megtalálta a hangot. Carlo Carlei filmje Pio atya életének főbb eseményeit beszéli el: az áldozatos tetteket, a különleges gyógyításokat, a megkísértéseket és a kísértő elűzésének rendhagyó történetét.

Pio atya - Feszület kereszt nélkül (dokumentumfilm DVD):

A különleges képsorok, a tanítványok és barátok szájából elhangzó érdekes történetek lépésről lépésre vezetnek be bennünket a stigmatizált, Jézus Krisztus útját követő Pio atya misztériumokkal és áldozatokkal teli világába.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638802033
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 184
Méret [mm] : 138 x 194 x 62
Tömeg [g] : 560 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek