Vissza az oldal tetejére

Tükörvilágom IV. kötet

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Háttér Kiadó
Félek- mondta a szerző párjának és útitársának, amikor a Tükörvilágom sorozat negyedik kötetén dolgozott. Félek, mert az eddigi írásaim arra köteleznek, hogy megint olyat alkossak, ami megnyeri az embereket, akik szívesen üldögéltek a képzeletbeli fotelomban olvasgatva kalandozásaimat az életben, a világban. Félek, mert ez a kötet sem lehet rosszabb, mint az eddigiek - az első kötetem a Távol-Keletről, a második a Mediterrán vidékről, a harmadik, pedig Latin Amerikáról. Félek, mert a második kötet megjelenésekor a kritikák "íróvá avattak" és ez már komoly felelősséggel jár.
Megnyugtathatjuk mind a szerzőt, mind az olvasót, most sem fog csalódni. "Indiai repeta" volt a munkacíme a most megjelenő kötetnek. Indiai repeta, mert a szerző visszatért abba az országba, ahol egyszer már nagyon jól és rosszul érezte magát, ahogy az első kötetében megírta.
Ebben a kötetben főleg a Dél indiai bolyongásaikról mesél, a már megszokott bensőséggel, összekacsintással. Élményeiben keverednek a jelen és a múlt történetei, olyan mélyen látással, ami csak azoknak adatik meg, akik nagyon szeretik az életet.
Boldog ember, ami tudást, ismeretet megszerzett, nagy örömmel szórja szét mindenki számára, hogy más is örülhessen. Soraiból kitűnik, mennyire szereti az Embert. Igen nagybetűvel, mert minden írásának mélyén az Ember a lényeg. Hogyan élnek Indiában, milyen nagy változásokon mennek keresztül, nemcsak a modernizáció nyomán, hanem lelkileg is. És a változások mind a mai napig rá is hatnak.
Ezek az élményfeldolgozások teszik egészen sajátossá írásait, nagyon személyes, néha igen megható, máskor kacagtató, gyakran öniróniával teli sorait. Nagy a világ. Reméljük, a negyedik kötettel nem fejeződik be a sorozat, hiszen így vele utazni egészen különleges élmény. Lehet, sőt biztos, hogy más, aki ugyanarra járt sokszor nem ért egyet írásaival, de a cél - saját szemüvegén keresztül megosztani az olvasóval, hogy miért annyira szerethető, és egyben sajnálható bolygónk, a Föld. Ahol nem egyedül bolyong, társakat visz magával - egy egész olvasótábort.


Méret (mm): 131 x 204 x 24
Oldalszám: 340
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 2848 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek