Vissza az oldal tetejére

Túlélőtoll

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Minden kisgyereknek, mióta világ a világ, vannak álmai: mi leszek, ha nagy leszek? (s ha nem lennének, akadnak felnőttek, akik folyton ezt kérdezgetik tőlük.) Manapság a négy-ötéves lurkók álmaiban az űrhajósok, de legalább a táncdalénekesek vezetik a vágyak listáját, az én gyerekkoromban a mi kis nagyvárosunkban megelégedtek a villamosvezető, a katona vagy a doktor bácsi példaképpel.

Furcsállták, nevették, de elfogadták családtagok, jó barátok, hogy -mint afféle csodabogár- én újságírónak "készültem". Mindig, mióta az eszemet tudom, ezt az egyet hajtogattam, és előbb-utóbb rám hagyták.

Arról álmodoztam, hogy majd sokfelé járok országban és világban, megírok mindent, amit látok, hogy mindazt kinyomtassák (mert nyomdát akkor már láttam), és a bácsik, nénik otthon a karosszékben ülve olvashassanak a világ csodáiról.

Nagyon sok idő telt el azóta, s úgy gondolom, hogy most már be kell számolnom arról a sok mindenről, amit megírtam, meg ami a tollamban maradt: útjaimról három földrészen, munkáról és kínlódásokról itthon.

Hát tessék! Karosszékben vagy bárhol: "Íme az írás, olvassátok!" (A szerző)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638649096
ISBN : 9638649096
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 448
Méret [mm] : 126 x 196 x 23
Tömeg [g] : 450 Tovább...

Ár: 1900 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek