Vissza az oldal tetejére

Türelem

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Scolar Kiadó

A naplóregény lapjain egy házasság válságos időszakába pillanthatunk be. Csalás, megcsalás, kihasználás, a másik vágyainak semmibevétele - mi minden okozhatja egy fiatal pár kapcsolatának megromlását és elidegenedésüket? S van-e kiút a válságból, vagy feltétlenül a válás lehet az egyetlen megoldás?

Ki tudja, hogy miből miért lesz az, ami; hogy kiből miért lesz az, aki. Hogy miért változunk, és miért változtatunk az életünkön sokszor akkor is, ha jó; minek kell történnie ahhoz, hogy aztán megbánjunk, és vissza akarjunk csinálni mindent; és főleg: mi van, ha mi nem változunk, csak az, aki mellettünk él.

Morvai Elvira naplóregénye egy házasság sorsfordító epizódját meséli el. Egy év történései követhetők nyomon a férj, illetve a feleség naplói alapján. Hogy miért lesz valaki hűtlen, és kaphat-e feloldozást; ő fel tudja-e oldozni magát; hogyan viseli a kudarcot a megcsalt fél, és hogyan a "csaló", mit várnak egymástól, és mit önmaguktól; vajon mi vezetett idáig, és van-e kiút a kialakult helyzetből; kötelességük-e megmenteni a kapcsolatukat, ha gyermekeik vannak? Ezt ők sem tudhatják. De azért próbálkoznak, egy éven át, szakadatlanul, türelmesen.

A történetnek semmilyen valóságalapja nincs, a könyv szereplői kitalált személyek, a cselekmény a képzelet szüleménye.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632441368
ISBN : 9632441368
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 278
Méret [mm] : 140 x 211 x 14
Tömeg [g] : 300 Tovább...

Ár: 2613 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek