Vissza az oldal tetejére

Ünnepi étkek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Geopen Kiadó
Ki ne szeretné emlékezetesebbé tenni az ünnepi ebédeket, vacsorákat? Ha végiglapozzuk ezt a könyvet, nem is kell sokáig törni a fejünket. Mert ha például szüretkor pikánsan fűszerezett, egzotikus joghurtos pácban érlelt ürücombot szolgálunk fel grillezett padlizsánnal és édes koktélparadicsom-mártással, vagy egy kettesben tervezett romantikus vacsorán osztrigát kínálunk csípős mandarinmártással, s befejezésül, megkoronázva a lakomát, csokoládékrémet kandírozott rózsaszirommal, egészen biztos, hogy örömet szerzünk vele. Teadélutánra készíthetünk paradicsomos, mozzarellás szendvicset és gyömbéres, narancsos madeleine-t, míg karácsonyestére endíviasalátát édesköménnyel és dióval, hozzá pedig borsos-mustáros rostélyost.

A szerző, Joyce Goldstein híres séf és tanár, ünnepi menüjavaslataival gazdagítja gasztronómiai jártasságunkat. Útmutatásai alapján játszva urai leszünk a konyhának, és ötletei nyomán stílusossá tehetünk minden összejövetelt.

Nem csupán a recepteket, de a díszítésre vonatkozó elképzeléseket is látványos, színes fotók szemléltetik.
Chuck Williams az ünnepi összejövetelek zökkenőmentes megszervezéséhez szolgál számos jó tanáccsal, a vendégek meghívásától, az italválaszték összeállításától kezdve egészen addig, hogy mely ételek készíthetők el előre. Külön fejezeteket szentel az alaprecepteknek, a húsok sütésének, darabolásának, szeletelésének. Lépésről lépésre vezeti be az olvasót a terítés, a szalvétahajtogatás és a világos asztaldíszítés rejtelmeibe, illusztrált szójegyzékben ismerteti a főzéssel, sütéssel kapcsolatos fogalmakat és ügyes fortélyokat.


Eredeti cím: Festive Occasions Cookbook

ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9799639574143

ISBN: 9639574147

Oldalszám: 192

Méret[mm]: 245 x 270 x 21

Tömeg[g]: 1200 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek