Vissza az oldal tetejére

Üzleti elvárások - Informatikai megoldások

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: HVG Kiadó

Megéri-e informatikára költeni, számítógépeket, szoftvereket vásárolni, tanácsadók szolgáltatásait igénybe venni, informatikai részleget fenntartani? Milyen hasznot hajt az informatika? Felbecsülhető-e, mérhető-e az IT beruházások haszna?

Az üzletember kérdez, elvárásokat fogalmaz meg - az informatikai vezető megoldásokat ad.

De vajon beszélik-e egymás nyelvét? Értik-e egymás céljait, gondolkodását? A jó döntésekhez, az üzleti sikerhez egyre fontosabb, hogy a gazdasági szakemberek és az informatikai vezetők megértsék egymást. Egyre sürgetőbb, hogy a vállalatvezetők pontosan tudják, mit várhatnak és mit kaphatnak az informatikától. Az informatikai vezetőknek pedig egyre inkább éretniük és használniuk kell a gazdasági-pénzügyi számításokat.

A könyvet haszonnal olvashatják informatikusok, akik pénzügyi tárgyú projektekben vesznek részt; vállaltvezetők, akik szeretnék jobban megérteni az IT beruházások szerepét és jelentőségét; informatikai vezetők, akik házon belül szeretnék eladni a projektjeiket; informatikai szállítók és szolgáltatók, akik segíteni próbálnak vevőiknek a beruházási döntések meghozatalában; és informatikai vezetők, akik már nem kerülhetik el, hogy részt vegyenek a vállalati stratégia kialakításában. A könyv mindazoknak szól, akik a mai változó világban valóban érteni szeretnék az üzleti elvárások és az informatikai megoldások közötti kapcsolatot.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639686939
ISBN : 9639686939
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 280
Méret [mm] : 168 x 240 x 20
Tömeg [g] : 580 Tovább...

Ár: 3990 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek