Vissza az oldal tetejére

Üzleti világatlasz

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: HVG Kiadó

E szép kivitelű világatlasz térképein ezúttal nem a megszokott földrajzi nevek láthatók, nem a Föld kontinensei, országai, hegyei-vizei - hanem az üzleti folyamatok útjai és útvesztői, állomásai, szirtjei, szigetei, folyói, csupa olyan képletes hely, amit az üzletembereknek előbb vagy utóbb, de be kell járnia.
Nem hétköznapi módszer: térképen ábrázolni az üzleti modelleket. Az ún. "asszociatív kartográfia" módszere új találmány, de mintája egy ősi módszer: a modellezés. Lényege, hogy rövid úton megismerhető, átlátható és értelmezhető térképeket ad - nemcsak az üzleti életben, hanem bármilyen szakma területén zajló - bonyolult folyamatokról.
A térképek jó adag humorral kreált fiktív földrajzi nevekkel jelölik a folyamatok lépéseit, a modellek egyes elemeit, a kudarc mocsarait sem kikerülve. A fejezetek szövege sem egyszerű térképmagyarázat, hanem önállóan is kezelhető összefoglalás a menedzsment, a marketing vagy éppen a logisztika legfontosabb irányairól, gondolkodóiról és példaértékű eseteiről, kezdve azzal az alapvető kérdéssel, hogyan lehet több pénzt keresni, végezve azzal, mit is tanulhatunk a legnagyobbaktól.


Eredeti cím : The Business World Atlas, Navigation for Innovative Organizations
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789637525926
ISBN : 9637525920
Megjelenés : 2006.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 194
Méret [mm] : 215 x 304 x 16
Tömeg [g] : 1 040 Tovább...

Ár: 7591 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek