Vissza az oldal tetejére

Valami baj van

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Valami baj van George Hall-lal, észveszejtően nagy baj, de inkább nem szól róla senkinek. Alapelve ugyanis, hogy a problémákat fölösleges megbeszélni: lehet, hogy jólesik, de nem változtat semmin. Az elégedettség titka, hogy az ember egy csomó mindenről nem vesz tudomást.

Vannak persze dolgok, amikről még George is kénytelen tudomást venni. Például a nyugdíjaztatásáról, amit azonban nem traumaként él meg, sőt nagyon jól elvan otthon, olvasgat, zenét hallgat, még egy kis műtermet is épít magának a kertben, ahol aztán tervei szerint majd rajzolgat, festeget... Azt sem fogadhatja egykedvűen, hogy temperamentumos lánya, Katie bejelenti, másodszor is férjhez megy, ezúttal Rayhez, egy kiállhatatlan alakhoz, akinek "fojtogatómancsa" van... És ott van még George fiának, a meleg Jamie-nek a kusza szerelmi élete, no és a felesége is viszonyt folytat az ő egyik volt kollégájával - egyszóval csőstül jönnek a bajok.

Hanem a legfőbb: az az apró, ovális dudor George csípőjén, amit öltönypróba közben fedez fel. Azonnal bőrrákot diagnosztizál magának, öngyilkosságot fontolgat, és bár az orvos egy legyintéssel intézi el a dolgot -ekcéma, tessék kenegetni-, innentől kezdve George megállíthatatlanul csúszik lefelé a csendes őrülethez vezető lejtőn.

A fergeteges családi víg- és szomorújáték végén, a nevezetes esküvőn azután minden rendbe jön, és a már-már szétesett família tagjai újra egymásra találnak.
Az angliai Oxfordban élő Mark Haddon, A kutya különös esete az éjszakában című világsikerű regény írója ezzel a pszichológiailag mélyenszántó, ugyanakkor fesztelenül könnyed és szórakoztató könyvvel újra bizonyítja különleges tehetségét.


Eredeti cím : A Spot of Bother
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630786065
ISBN : 9630786065
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 508
Méret [mm] : 130 x 206 x 29
Tömeg [g] : 560 Tovább...

Ár: 3040 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek