Vissza az oldal tetejére

Varázslatos Malibu

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A sztárok körében népszerű magándetektív, Mac Reilly nyugalomra és semmittevésre vágyik Malibu képeslapra illő tengerpartjánál, de terveit keresztülhúzza az éjszakai hullámverésben felhangzó női sikoly. A látvány lenyűgöző és rémisztő egyszerre; egy mesés villa ajtajában gyönyörű, kétségbeesett nő áll, aki csupán egy áttetsző fekete csipke hálóinget visel, és pisztolyt tart a kezében... Ki lehet ez a titokzatos asszony, aki néhány nappal később nyomtalanul eltűnik, míg a gyilkos fegyver Mac Reilly autójában bukkan fel legközelebb?

Eközben eszeveszett nyomozás indul Amerika legnépszerűbb filmsztárja után, akinek szintén nyoma vész, és Mac régi szerelmét, Sunny Alvarezt hívja segítségül, nem minden hátsó gondolat nélkül...

Elizabeth Adler a romantikus krimik nagyasszonya, akinek Toszkána, Amalfi, Velence és Capri varázslatos tájain játszódó regényei egytől egyig sikerlistásak. Legújabb bestsellere letehetetlen nyári olvasmány, melyben Dél-Kaliforniától a mexikói partokig, Róma utcáitól Franciaországig tart az őrült hajsza a szépséges színésznő és elrablója után.


Eredeti cím : One of Those Malibu Nights
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632542768
ISBN : 9632542768
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 432
Méret [mm] : 126 x 201 x 28
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 3324 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek