Vissza az oldal tetejére

VB kalauz 2006.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A nagy sportágak legnagyobb eseménye - kevés kivétellel - az olimpia. E kivételek közé tartozik a labdarúgás, a foci. Itt a négyévenként megrendezett világbajnokság az, ami számít.
Két kiváló sportújságíró, a nemzetközi futball jeles szakértője, Dénes Tamás és Rochy Zoltán 1994 óta minden nagy torna előtt információs kiadványt, igazi útikalauzt készít azok részére, akik az átlagosnál jobban érdeklődnek a részletek iránt.
A 32 csapat részvételével megrendezett világbajnokság a televíziónak köszönhetően nagyszabású médialátványossággá fejlődött. Könyvünk az adatok, nevek, számok tengerében segít eligazodni.
A keretek összeállítását és a válogatottsági adatokat 2006. március 1-jével zártuk le, ez persze együtt jár azzal a kockázattal, hogy a résztvevők névsorában az utolsó hetekben bekövetkezett változásokat már nem tudjuk regisztrálni. Az eddigi tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a vb-n szereplők 90 %-ban azonosak a könyvünkben bemutatott játékosokkal.
Minden csapat 26-os kerettel szerepel a kötetben. A három kapus után a mezőnyjátékosok adatait - posztokra való tekintet nélkül - ábécésorrendben közöljük. (A kiadó)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638634535
ISBN : 9638634537
Megjelenés : 2006.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 376
Méret [mm] : 169 x 230 x 20
Tömeg [g] : 600 Tovább...

Ár: 2111 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek