Vissza az oldal tetejére

Veszélyes vizeken

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: JLX Kiadó
ISBN szám: 9789633052969

John S. Burnett nem sejthette, hogy veszélyes vizeken hajózik, álmában sem gondolta volna, hogy a XXI. század elején kellemesnek indult vitorlázása során a nyílt tengeren megtámadják hajóját, s marcona kalózok gyűrűjében találja magát.

Túlélvén megdöbbentő kalandját, vérbeli nyomozó újságíróként hajtja a vágy, a kíváncsiság, hogy megtudja, kik ezek az emberek, hogy kerültek világunkba feltámadva múlt idők homályából, azzal a különbséggel, hogy kalandos irodalomban, filmekben rögzült alakjukat már nem lengi körül romantika, mert a brutális valóság az, hogy kíméletlen kegyetlenséggel tartják félelemben a felségterületükön óvatlanul hajózókat.

Az író végigjárja a kalózok útját, a legveszélyesebb Malaka-szoroson keresztül, miközben a közelmúlt kiderítetlen, titokzatos bűnügyei után nyomoz, eltűnt tengerészek után kutat, végigköveti a kalóztámadást túlélt hajók sorsát, azt fürkészi, a háttérből kik irányítanak, kik mozgatják a láthatatlan szálakat, kinek az érdeke, hogy nincs nyugalom és biztonság a tengereken, s hogy a kalózkodás virágzó üzletté vált.

E könyv olvastán nem csodálkozunk hát, ha valahol a végtelen ezüstös vizeken lágyan ringatózva hajónkon ábrándjainkra fekete lobogó vetül, melyen ott virít a hírhedt koponya, lábszárcsontok s a nevezetes jelmondat: ISTEN VAGY HALÁL - nos, akkor megborzongat a bizonyosság: Nincs választásunk...

Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Veszélyes vizeken - Regény, Krimi

Eredeti cím: Dangerous Waters
EAN: 9789633052969, ISBN: 9633052969, Oldalszám: 320, Méret[mm]: 149 x 211 x 25

További információk
Szerző: John S. Burnett
Kiadó JLX Kiadó
ISBN szám 9789633052969
Kiadás éve: 2009.
Oldalak száma: 320
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek