Vissza az oldal tetejére

Veszett világ

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Ayn Rand korszakalkotó regénye - amely először 1957-ben jelent meg - több mint négy évtizede bestseller, és egyúttal intellektuális mérföldkő. Olyan emberről szól, aki azt mondta, hogy megállítja a világ motorját - és megtette. Vajon pusztító vagy a legnagyobb felszabadító volt? Miért kellett az ellenségei helyett azokkal megvívnia a csatáját, akik leginkább hiányolták - és miért kellett legkeményebb csatáját az ellen a nő ellen megvívnia, akit szeretett? Mi egyáltalán a világ motorja - és minden ember hajtóereje?

Ez a roppant távlatokat átölelő regény emberi életek és sorsok bámulatba ejtő panorámáját tárja elénk: az értéktelen világfivá váló teremtő géniusztól... a nagy acélgyárosig, aki nem tudja, hogy saját pusztulásáért dolgozik... a filozófusig, aki kalózzá válik... a zeneszerzőig, aki megdicsőülése éjszakáján mond le a karrierjéről... a nőig, aki egy transzkontinentális vasutat irányít... a pályaudvar alagútjainak legalacsonyabb pályamunkásáig.

Az emberfeletti hősök és gazemberek kavalkádja, a jó és a rossz feltornyosuló kérdéseit feszegető Veszett világ Ayn Rand mesterműve. Ez a regény valóságos filozófiai forradalom, akció-thriller formában elbeszélve.


Eredeti cím : Atlas Shrugged
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632971124
ISBN : 9632971124
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 1032
Méret [mm] : 172 x 241 x 53
Tömeg [g] : 1 560 Tovább...

Ár: 4749 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek