Vissza az oldal tetejére

VHDL-alapú rendszertervezés

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Szak Kiadó
ISBN szám: 9789639863248

E könyv célja megismertetni az olvasót az elektronikai áramkörök és rendszerek tervezésének egy nagyon jól használható eszközével, amely leíró nyelvként szolgál a különböző tervező rendszerek bemenetéhez.

Az elektronikai rendszertervezés szakterületére jellemző, hogy állandó fejlődésben, átalakulásban van - nap mint nap jelennek meg olyan új igények, amelyeket csak az eddiginél összetettebb digitális rendszerrel lehet kielégíteni. Mindezek motorja a technológiai fejlődés, amely a mikroelektronikai eszközök jellemzőinek folyamatos javulásában nyilvánul meg.

Ez a könyv segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik valamilyen digitális elektronikai vagy mechatronikai rendszert szeretnének kifejleszteni, továbbá tankönyvként szolgál a VHDL-lel kapcsolatos egyetemi, főiskolai képzések keretében tartott tantárgyakhoz, de felhasználható más tanfolyamok keretében, továbbá azok számára is, akik egyénileg kívánnak ezzel a témakörrel megismerkedni.

A könyvnek a fentieken kívül célja a VHDL-alapú rendszertervezés magyar szaknyelvének fejlesztése is. Egyes esetekben tudatosan alkalmaztunk szenvedő szerkezetet, mivel a legfontosabb cél az volt, hogy a könyv nyelvezete tömör legyen. A mai felgyorsult korban ugyanis akkor lehet a nyelvünket megőrizni és fejleszteni, ha az alkalmazkodik a jelenlegi követelményekhez.


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789639863248

ISBN: 9639863248

Oldalszám: 248

Méret[mm]: 166 x 238 x 14

Tömeg[g]: 410

Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

VHDL-alapú rendszertervezés - Tankönyvek, Számítástechnika, Könyv

További információk
Szerző: Hosszú Gábor, Keresztes Péter
Kiadó Szak Kiadó
ISBN szám 9789639863248
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek