Vissza az oldal tetejére

Visszavonulni? Soha!

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Gold Book

A Los Angeles Daily News W. E. B. Griffint az Amerikai Fegyveres Erők koszorús költőjének nevezte, és a Visszavonulni? Soha! című regényét olvasva mindenki számára világossá válik, hogy miért.
1950 ősze van. A tengerészgyalogosok döntő fontosságú győzelmet aratnak Incsonnál, de még nem tudják, milyen megpróbáltatások várnak rájuk. Douglas MacArthur megmakacsolja magát, és elhatározza, keresztülvág a 38. szélességi körön, és meg sem áll a Jalu folyóig, ahol biztosra veszi, nem fogják kínai erők várni. Ken McCoy őrnagy azonban, aki titkos akcióba kezd, egészen más információ birtokába jut, és MacArthur tábornokhoz hasonló elszántsággal küzd, hogy az igazság kiderüljön, mielőtt még túl késő lenne. Közben Fleming Pickering dandártábornok, aki két kontinens között ingázik, elkeseredetten próbálja elsimítani a MacArthur tábornok és Harry Truman elnök közötti nézeteltérést, és igyekszik nem gondolni vakmerő pilóta fiára, aki valahol az ellenséges vonalak mögött próbálja elkerülni a fogságba esést, és aki talán soha nem tér haza...

Mire a Visszavonulni? Soha! véget ér, mindenki sorsa megpecsételődik... Lesznek közöttük olyanok, akik számára a vég keserű pirulát jelent.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634260516
ISBN : 9789634260516; 9634260516
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 536
Méret [mm] : 150 x 212 x 44
Tömeg [g] : 710 Tovább...

Ár: 2849 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek