Vissza az oldal tetejére

Zűr van, babám!

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kelly Kiadó

Lángoló szerelem. Mesébe illő lánykérés. Házasság. Azután pedig... gyerekek? Ez minden nő álma. Vagy mégsem?

Claudia és Ben tökéletes pár.

Pillanatok alatt egymásba szeretnek, és megállapodnak abban, hogy szakítva a hagyománnyal, a családi és társadalmi elvárásokkal, beérik egymással, nem terveznek gyereket. Boldogan élik a szabad, korlátlan és független felnőttek gondtalan életét. Zavartalanul építhetik a karrierjüket, esténként kedvükre szórakozhatnak, bármikor fölkerekedhetnek és járhatják a világot.

Amikor azonban az egyik legjobb barátnőjük teherbe esik, Ben más jövőképet kezd el dédelgetni. Rájön, hogy tulajdonképpen ő is kisbabát szeretne, amivel igazán megkoronázhatják kettejük kapcsolatát. Ben új családtag utáni vágyát Claudia nem akarja komolyan venni. Elvégre a kapcsolatuk elején nem erről volt szó! Hogy nyomatékot adjon nemtetszésének a válástól sem riad meg. Sajnos Ben sem...

Claudiának nehéz döntéseket kell meghozni, hogy az önismeret egy magasabb szintjére lépjen és eldöntse, mire vágyik igazán az életében.

Az Olvasó szellemes, érvekben és ellenérvekben bővelkedő, elgondolkodtató könyvet tarthat a kezében arról, mi történik, ha egy házaspár egyik tagja hirtelen másként képzeli el a jövőt, mint azt közösen tervezték. A probléma ott kezdődik, hogy egyikük sem akarja föladni az elveit a másik kedvéért.

Számos rokonszenves női szereplőt ismerhetünk meg ebben az öniróniával fűszerezett, friss, vicces fordulatokkal teli történetben. Magyarul először megjelenő könyvében a sikeres írónő, Emily Giffin, kiváló érzékkel pendíti meg a női olvasók lelkének húrjait. Szórakoztató regényében nagy kérdéseket vet fel, melyek erős visszhangot keltenek bennünk: mi a legfontosabb az életben? Hogyan érhetjük azt el? És mekkora áldozatra vagyunk hajlandók a szerelemért?


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639943513
ISBN : 9639943513
Megjelenés : 2010.2.8.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 340
Méret [mm] : 142 x 203 x 0
Tömeg [g] : 0 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek